APITOTAL produce din otel inoxidabil si vinde intreaga gama de utilaje apicole si de procesare a mierii:

- Centrifuge universale "APITOTAL 2010" de toate tipurile si marimile, fara intoarcerea ramelor sau schimbarea sensului de rotatie, cu actiunea simultana a fortelor radiala, tangentiala, gravitationala, inertiala si turbionara a aerului, reducand timpul de extractie la aproximativ 3 minute.

- Centrifuge clasice tangentiale pentru 3 - 4 rame intregi sau 6 - 8 ½ rame.

- Centrifuge radiale pentru 20 ½ rame Dadant sau 12 rame Langstroth sau 4 rame, respectiv 8 ½ rame in sistem tangential.

- Centrifuge reversibile pentru 6 rame Dadant sau Langstroth sau 12 rame ½ Dadant.

Toate centrifugele sunt echipate cu sistem de antrenare manual din otel inoxidabil si sistem independent de franare, sau cu sistem de antrenare cu motor electric si comanda electronica.

- Masini de descapacit pentru 200 de rame/ora.

- Extractoare de ceara cu aburi pentru 25 de rame, echipate cu generator electric propriu de aburi.

- Dispozitive pentru omogenizarea si lichefierea mierii fara incalzire, direct in bidoane (50 pana la 300 Kg).

- Cuve pentru lichefierea mierii fara incalzire, direct in bidoane.

- Instalatii pentru reducerea continutului de apa din miere, cu capacitate de 250 Kg si suprafata de evaporare de aproximativ 10 metri patrati.

- Linii complete de procesare, lichefiere, omogenizare, filtrare si imbuteliere a mierii, avand capacitatea recipientelor de la 1 tona la 10 tone.

Recipientele APITOTAL, construite dupa un concept original, au o suprafata de incalzire cu 50% mai mare, pierderi de caldura catre exterior cu 40% mai reduse si asigura mentinerea temperaturii programate in limitele a ± 1° C.

APITOTAL produce la comanda orice utilaj apicol sau de procesare a mierii.

© 2010 - APITOTAL PRODIMPEX S.R.L.